Alle produkter fra Line & Jo

19 varer
Sorter efter
Find dine nye Line & Jo smykker lige her hos Dirks Jewellery. Line & Jo er et dansk smykkebrand, som blev grundlagt i 2007 af Line Hallberg og Jo Riis-Hansen. Smykkerne fra Line & Jo er altid fremstillet i de fineste materialer. Faktisk anvender de udelukkende massivt guld, sølv, diamanter og fine sten til deres elegante smykker. Line & Jo har et univers af klassiske smykker, der kombinerer skarphed og smuk elegance, punk med feminitet og minimalisme med klassisk æstetik. Line & Jo er dygtigt håndværk, der kombinerer Skandinavisk stil med elementer fra moden, kunsten og arkitekturen gennem tiden.  Resultatet er edgy og stilfulde avantgarde smykker, der er dybt forankret i historien. Udforsk vores brede udvalg af ringe, øreringe, halskæder og andre smukke smykker fra Line & Jo. DER KAN FOREKOMME LÆNGERE LEVERINGSTIDER PÅ LINE & JO PRODUKTER, VI KONTAKTER DIG DIREKTE PER EMAIL HVIS DER ER LEVERINGSPROBLEMER.

Line & Jo – Eksklusivt dansk smykkebrand

Siden grundlæggelsen i 2007 har Line & Jo manifesteret sig som et eksklusivt dansk smykkebrand, der altid leverer smykker i topkvalitet og revolutionerende designs.

Lige siden starten har de insisteret på at udfordre den gængse opfattelse af, hvordan smykker skal se ud ved at skabe elegante smykker, der kan bæres i asymmetriske looks.

Hvert enkelt smykke har været igennem en længere designproces, hvilket er med til at sikrer, at alle smykker får deres eget helt unikke og avantgarde design med en stærk æstetik.

Bredt udvalg af Line & Jo smykker

Hos Dirks Jewellery er vi stolte over at præsentere et bredt udvalg af elegante smykker fra Line & Jo.

Uanset om du er på jagt efter nye øreringe, ringe, halskæder eller armbånd, kan du finde smukke varianter fra Line & Jo. Alle smykkerne er håndlavede af professionelt uddannede guldsmede, hvilket sikrer en super høj kvalitet. 

Det betyder, at uanset om du køber et Line & Jo smykke til dig selv eller en du holder af, vil man få et smykke, der holder sit smukke og elegante look mange år fremover.

Husk også, at vi hos Dirks Jewellery har et bredt udvalg af smykker fra andre store danske smykkebrands som f.eks. Mads Z og Spirit Icons.

Se, hvad vores kunder mener om os

Tag ikke blot vores ord for gode vare, når vi siger, at vi sætter kunden først og ser vores individuelle kundeservice som en stor del af vores DNA. Du kan læse anmeldelser af os på Trustpilot, hvor vi er meget stolte af den gode rangering, som vores kunder giver os. 

Ved bestilling på over 300 kr. tilbyder vi fri fragt i Danmark. Har du spørgsmål til vores udvalg af smykker eller andet, vi kan være behjælpelige med, er du velkommen til at kontakte os. Du er også altid velkommen til at kigge forbi en af vores fysiske butikker, så står vi klar til at rådgive dig.

Find os her

Besøg os i Rødovre Centrum