Alle produkter fra Mads.Z

176 varer
Sorter efter
Mads Z er dansk-designede smykker i ægte guld og sølv. I de forskellige smykker bliver Mads Zieglers forkærlighed for de ædle metaller og smykkesten tydeliggjort i de designs, som altid afspejler tidens toner. Det er altid målet at skabe de fineste, feminine smykker, som stadig har en vis stringens, og hvor form og materialer udstråler en varig værdi. Find dine favoritter fra Mads Z i vores store udvalg hos Dirks Jewellery.

Hvem ejer Mads Z?

Smykkedesigneren Mads Ziegler er manden bag smykkebrandet Mads Z, som han også ejer. Mads Ziegler er en erfaren herre i smykke- og modeverden, hvorfra han har opnået flere årtiers erfaring.

Siden 2015 har man kunnet nyde godt af disse erfaring under hans eget brand Mads Z, som laver smukke smykker til kvinder i alle aldre.

Med afsæt i tidens strømninger i moden og resten af samfundet, omsætter Mads Ziegler disse inspiration til konkret formsprog i ringe, øreringe, armbånd, halskæder og andre smykker. 

Bredt udvalg af Mads Z smykker

Hos Dirks Jewellery kan du altid finde et bredt udvalg af de populære Mads Z smykker fra de nyeste kollektioner.

Uanset om du mangler øreringe, halskæder, armbånd eller ringe, kan du finde en flot variant fra Mads Z. 

Smykkerne findes i et utal af fine designs, i forskellige materialer og karat. Fælles for alle smykker er, at Mads Z har gjort sig utroligt umage, og der er brugt lang tid på små detaljer som er med til at gøre hvert smykke unikt.

Derfor håber vi også, at du finder dit nye yndlings-smykke i vores store udvalg. 

Husk også, at vi hos Dirks Jewellery har et bredt udvalg af smykker fra andre store danske smykkebrands som f.eks. Spirit Icons og Line & Jo.

Se, hvad vores kunder mener om os

Tag ikke blot vores ord for gode vare, når vi siger, at vi sætter kunden først og ser vores individuelle kundeservice som en stor del af vores DNA. Du kan læse anmeldelser af os på Trustpilot, hvor vi er meget stolte af den gode rangering, som vores kunder giver os.

Ved bestilling på over 300 kr. tilbyder vi fri fragt i Danmark. Har du spørgsmål til vores udvalg af smykker eller andet, vi kan være behjælpelige med, er du velkommen til at kontakte os. Du er også altid velkommen til at kigge forbi en af vores fysiske butikker, så står vi klar til at rådgive dig.

Find os her

Besøg os i Rødovre Centrum