brand

Maria Black

Maria Black går aldrig på kompromis, og det ses i hendes kollektioner. Hun nyskaber konstant opfattelsen af kropsudsmykning og inddrager elegante og androgyne former og udtryk. Brandet signalerer en filosofi, hvor det enkelte smykke er kommet til gennem leg. Smykkerne tilpasses kundens ønsker, og kun fantasien sætter grænser for kombinationer.

Alle produkter fra Maria Black

35 varer
Sorter efter
Med smykker fra Maria Black kan du nemt skabe et personligt udtryk, som giver lidt ekstra shine til livet. Gå på opdagelse i vores udvalg af Maria Black-smykker, såsom øreringe, fingerringe, halskæder og armbånd - og udforsk de stilrene linjer og klassiske design.

Stort udvalg af smykker fra Maria Black til hverdag og fest

I udvalget af smykker fra Maria Black finder du mange populære stykker og  bestseller-kollektioner. Her kan du nemt gå på opdagelse og blive inspireret til det perfekte smykke-look. På den måde har du fri mulighed for at udtrykke dig på lige præcis den måde, du har lyst til, som passer til dit humør og behov.

 

Smykkerne fra Maria Black kan let styles til forskellige looks, uanset omstændighederne: til hverdag og fest. Og du kan let booste eller genopfriske dit hverdagsoutfit! Mulighederne er mange, hvis du fx køber et vedhæng fra Maria Black. Vedhænget kan bruges til øreringe, halskæder eller armbånd og let opgradere looket på de simple smykker. 

 

Smykkerne fra Maria Black laves i forarbejdet ædle metaller – som guld, sterling sølv og forgyldt sølv. Du kan også finde smykkerne fra Maria Black med sten, såsom diamantsten, rød granat eller unikke ferskvandsperler.  Det giver mulighed for at lege med din individuelle kreative frihed i det alsidige udvalg. Der er også mulighed for at stakke smykkerne, hvis du fx har flere piercinger i ørene, kan du lege med tøndebånd i andre størrelser.  

 

Du kan finde et stort udvalg af fingerringe i Maria Blacks sortiment – alle i unikke designs med rene linjer. Er du i tvivl om, hvilken størrelse ring du skal vælge? Læs vores store størrelsesguide til ringe her. 

 

Maria Black øreringe

Man kan aldrig gå helt galt i byen med et par flotte øreringe. I udvalget af øreringe fra Maria Black finder du hoops, som er de klassiske runde øreringe. Du kan hurtigt pifte dit look op med et par smukke øreringe, som kan løfte outfittet. 

 

Blandt andet findes de flotte Twirl-øreringe i sortimentet med et snurrende og unikt design med en ferskvandsperle til at fuldende det særprægede udtryk. Vi sælger også de populære Huggie øreringe, som både er elegante og smarte i et højpoleret udtryk. 

Maria Black ‘Mom’-ring

‘Mom’-ringen fra Maria Black gør sig også særdeles velegnet som mors-dags-gave. Derfor er Maria Black mom-ring også blevet utroligt populær. Ringen fås også i andre afskygninger. Blandt andet har vi også en ‘dad’-ring, som er oplagt til fars dag-gave, eller ‘bro’-ringen til din bror eller bedste ven.  

 

Smykkefilosofien bag Maria Black

 

Maria Black går aldrig på kompromis og det kendetegner hendes kollektioner. Maria Black vælger at følge sine instinkter frem for at følge reglerne. Det er det umuliges kunst, der driver hende. Maria Black ønsker at skabe intelligente smykker, som får folk til at tænke, og det har fået brandet til at flytte sig fra at være et brand med sølvsmykker til at være et brand med elegante smykker, der kendetegnes af det eksklusive og eftertragtede. 

 

I dag sælges brandet over hele verden og i de bedste butikker. Hun nyskaber konstant opfattelsen af kropsudsmykning og inddrager elegante og androgyne former og udtryk samt lægger et fokus på styrken ved ‘empowerment’.

 

Brandet signalerer en filosofi, hvor det enkelte smykke er kommet til gennem leg. Smykkerne tilpasses kundens ønsker, og kun fantasien sætter grænser for kombinationsmulighederne. 

 

Maria Black arbejder i sit studio i København. Hun fascineres af sølvets ubekymrede ydre og guldets sensuelle islæt. Hun elsker at forme metal og at vise, hvordan smukke linjer kan formes på nye og spændende måder. Dermed finder man i Maria Blacks smykker et eksperimenterende udtryk, der eksisterer mellem det urbane, det klassiske og minimalistiske udtryk.

 

Meget af hendes inspiration udspringer fra kunstneren David Bowie og ting i hendes omgivelser, for eksempel hendes afdøde bedstemors hus. Hun elsker også stærke silhuetter og simpelt design og føler sig stærkt tiltrukket af det enkle i japansk kunst og kultur.

 

Forlæng levetiden på dine Maria Black smykker

Når du har købt dit fine nye smykke fra Maria Black, er det vigtigt at du vedligeholder og rengør det korrekt, så det holder sig pænt i mange år. Her kan du læse vores guide til hvordan du renser alle dine smykker. 

Er du det mindste i tvivl om størrelse på smykkerne eller vedligeholdelse og rengøring, så tøv ikke med at kontakte os eller tag et smut forbi vores butikker i Rødovre eller på Frederiksberg og se og prøv de forskellige smukke smykker, som vi tilbyder.

Find os her

Besøg os i Rødovre Centrum