brand

OLE LYNGGAARD COPENHAGEN

OLE LYNGGAARD COPENHAGEN er et eksklusivt, dansk smykkehus grundlagt i 1963 af Ole Lynggaard. I over 60 år har virksomheden skabt smykkekollektioner af udsøgt håndværk og unikt design. Smykkerne er designet af Ole Lynggaard, Charlotte Lynggaard og Sofia Lynggaard Normann.

Alle produkter fra OLE LYNGGAARD COPENHAGEN

104 varer
Sorter efter

Hos Dirks Jewellery Copenhagen er vi stolte af at kunne tilbyde OLE LYNGGAARD COPENHAGEN smykker til vores kunder. Det er et mærke de fleste i Danmark kender og som er præget af eksklusivitet og høj kvalitet i alt hvad de laver. De luksuriøse smykker er kendetegnet ved, at de både er sofistikeret, feminine og moderne. Det er bl.a. også derfor, at de appellerer til næsten alle kvinder.

Kombinationen af sensualitet og kant gør OLE LYNGGAARD COPENHAGEN til et stærkt brand, hvor der er garanti for høj kvalitet. Vælger du at investere i et smykke fra OLE LYNGGAARD COPENHAGEN, kan du derfor være sikker på, at materialerne, designet, holdbarheden og den overordnede kvalitet er i en klasse for sig.

Derfor er vi utroligt stolte af at kunne tilbyde et stort udvalg af OLE LYNGGAARD COPENHAGEN smykker til vores kunder. I vores udvalg vil du bl.a. finde ringe, halskæder, armbånd, øreringe og meget andet fra OLE LYNGGAARD COPENHAGEN.

Tag en tur, og se vores sortiment, mens du hengiver dig til det dragende og forførende univers.

OLE LYNGGAARD COPENHAGEN – En familievirksomhed med kæmpe passion for smykker

OLE LYNGGAARD COPENHAGEN er en stolt familievirksomhed med store traditioner og en stor passion for smykker af høj kvalitet. Grundstenene til familievirksomheden blev lagt i Hellerup  helt tilbage i 1963, da Ole Lynggaard i første omgang lejede sig ind i et guldsmedeværksted. 

Men allerede inden da, havde det måske ligget en smule i kortene, at Ole Lynggaard skulle beskæftige sig med smykker. Hans forældre ejede nemlig to guldsmedeforretninger, så man kan nærmest sige, at han har fået det ind med modermælken.

I 1950’erne blev han også selv uddannet som guldsmed, dog med ambitioner om at gøre mere, end datidens guldsmede gjorde. Dengang var det nemlig sådan, at guldsmeden primært var en god håndværker, som havde meget lidt indflydelse på designprocessen.

Det ville Ole Lynggaard gerne ændre på. 

Derfor brugte han sine første år som guldsmed på at rejse ud i verden, for at søge inspiration til de smykker han gerne selv ville designe senere hen. Efter et par år ude i verden, vendte han tilbage til Danmark, hvor han begyndte arbejdet på værkstedet i Hellerup.

Allerede fra første kollektion stod det klart, at Ole Lynggaard var et særligt talent, som specielt var inspireret af naturen og de organiske former. Siden dengang er det blevet til mange populære kollektioner af smykker, som elskes af kvinder verden over.

Værkstedet og hovedkontoret for Ole Lynggaard Copenhagen ligger i øvrigt stadig på selvsamme gade i Hellerup, hvor det hele startede.

Stort udvalg af ringe, armbånd, halskæder og øreringe i guld og sølv

Hos Dirks Jewellery fører vi et bredt udvalg af lækre smykker fra OLE LYNGGAARD COPENHAGEN. Næsten uanset hvilken type smykke du er på jagt efter, vil du kunne finde en smuk variant i høj kvalitet fra det danske smykkebrand her på siden.

Vi sørger altid for at have et bredt udvalg, og når de nye serier og kollektioner løbende kommer til, tør vi godt love, at du også kan finde dem her.

I vores store udvalg kan du finde:

  • OLE LYNGGAARD COPENHAGEN ringe
  • OLE LYNGGAARD COPENHAGEN øreringe
  • OLE LYNGGAARD COPENHAGEN armbånd
  • OLE LYNGGAARD COPENHAGEN halskæder
  • OLE LYNGGAARD COPENHAGEN vedhæng
  • OLE LYNGGAARD COPENHAGEN charms
  • OLE LYNGGAARD COPENHAGEN sweet drops

Uanset om du foretrækker din øreringe, armbånd eller andre smykker i guld eller sølv, kan du være sikker på at finde en smuk variant i vores store udvalg. OLE LYNGGAARD COPENHAGEN excellerer både i smykker af sølv og af guld, og er selvfølgelig af samme tårnhøje kvalitet, uanset hvad du vælger. 

Køb OLE LYNGGAARD COPENHAGEN smykker online hos Dirks Jewellery

Når du har fundet dit foretrukne smykke fra OLE LYNGGAARD COPENHAGEN, er det nemt og sikkert at bestille det online hos Dirks Jewellery. Når betaling er gennemført, sørger vi for hurtig og effektiv levering.

Hvis du vil se, hvad vi ellers har at byde på, har vi samlet alle vores smykker her. Vi fører en lang liste af kvalitets-brands, så du altid er sikret høj kvalitet, når du handler hos os.

Tag ikke blot vores ord for gode vare når vi siger, at vi sætter kunden først og ser vores individuelle kundeservice som en stor del af vores DNA. Du kan læse anmeldelser af os på Trustpilot, hvor vi er meget stolte af den gode rangering. 

Ved bestilling på over 300 kr. tilbyder vi fri fragt i Danmark. Har du spørgsmål til vores udvalg eller andet vi kan være behjælpelige med, er du velkommen til at kontakte os. Du er også altid velkommen til at kigge forbi en af vores fysiske butikker, så står vi klar til at rådgive dig.

Find os her

Besøg os i Rødovre Centrum