brand

Pernille Corydon

Pernille Corydon har en passion for kreativitet, hun ser konstant nye muligheder og former, i alt fra mode, arkitektur, møbler, naturen samt mennesker hun møder. Pernilles design kan beskrives som Skandinavisk design, inspireret af geometriske former fra hele verden, der bliver til upretentiøse og fantastiske smykkekollektioner.

Alle produkter fra Pernille Corydon

348 varer
Sorter efter
Her på siden kan du dykke ned i Pernille Corydons fantastiske smykkeunivers og udforske de mange populære smykker og smykkeserier fra den danske smykkedesigner Pernille Corydon. Her kan du finde alt i øreringe, halskæder, armbånd og ringe fra mange af Pernille Corydons flotteste kollektioner.

Stort udvalg af Pernille Corydon smykker

Dirks Jewellery er stolte af at forhandle smykker fra Pernille Corydon, og derfor har vi et stort sortiment af smykker fra Pernille Corydon fra mange kollektioner.

I vores store udvalg af smykker fra Pernille Corydon finder du helt sikkert noget, som komplimenterer din stil. 

På grund af det enkle design og formsprog er smykkerne velegnede at tage på til hverdag og fest og alt derimellem og kan friske selv det kedeligste mandagsoutfit op. Du kan også let kombinere Pernille Corydon-smykkerne med andre smykker fra Dirks smykkesamling. 

Smykkerne fås med ferskvandsperler og sten i smukke pastelfarver, der passer til moden for tiden. Pernille Corydon opdaterer hele tiden sine kollektioner med moderne inputs, der rammer tidens tendenser. Særligt ringene fra Pernille Corydon er nemme at mixe og matche med hinanden, så du kan skabe et unikt, personligt udtryk. 

Alle smykkerne fra Pernille Corydon forarbejdes i ædle metaller som sølv, guld og forgyldt sølv.

 

Smykkekollektioner fra Pernille Corydon: Daylight & Ocean Dream-kollektionerne

Daylight-serien er den mest ikoniske serie fra Pernille Corydon – og hvis man er på udkig efter flotte smykker, så er du helt sikkert stødt på serien før.  Daylight-kollektionen fra Pernille Corydon består af øreringe, halskæder, armbånd og ringe – alle inspireret af den opgående sol, der reflekterer lysets skønhed og stærke former, som blandt andet skaber flotte silhuetter.
Desuden finder du også den nye kollektion fra Pernille Corydon – Ocean Dream. Den drømmende serie består af unikke ferskvandsperler i øreringe, halskæder, fingerringe og armbånd – i de smukkeste sommer og forårsfarver, som hitter lige nu. Smykkerne drager inspiration fra naturen og har smukke, organiske former, som danner rammerne om det unikke look. 

I sortimentet af Pernille Corydon-smykker finder du også den mere historiske og personlige smykkekollektion Times Gone By, hvor Pernille Corydons bedstemødre og tiden, der er gået, hyldes og huskes. Her lader Corydon sig inspirere af vintage smykkedesigns. Edith, Ella og Esther er bedstemødrene, men også navnene på de forskellige fine smykker i kollektionen.

 

Pernille Corydon øreringe

I udvalget af Pernille Corydon smykker kan du gå på opdagelse i et virvar af øreringe, som også findes i Daylight kollektionen, som er absolutte bestsellers. Øreringene findes både som hoops, huggies og ørestikker,  og kan findes i et klassisk og tidsløst look, men du kan også finde øreringe, der kan give lidt ekstra kant til din stil, med sten og ferskvandsperler i smukke farver. Blandt andet den nye Rainbow-kollektion leger med det sjove farveunivers med et mix af farvede ædelsten. 

Pernille Corydon ring

Du kan næsten med sikkerhed finde din nye yndlingsring i Pernille Corydons kollektioner af ringe. Fingerringen er en særligt let måde at give et look enten et råt eller romantisk udtryk.

Er du i tvivl om, hvilken størrelse du skal vælge til ringen? Så læs vores guide til at finde den rette ring-størrelse her. 

 

Tankerne bag Pernille Corydon

Pernille Corydon har en passion for kreativitet, hun ser konstant nye muligheder og former, i alt fra mode, arkitektur, møbler, naturen samt mennesker hun møder. Pernilles design kan beskrives som Skandinavisk design, inspireret af geometriske former fra hele verden, der bliver til uprætentiøse og fantastiske smykkekollektioner. En oprigtig passion for at skabe fine og enkle smykker med kant er det fundamentale element hos smykkefirmaet.

Siden starten i Danmark i 2007, har hun haft en klar reference og forbindelse til den skandinaviske enkelhed. Pernille er taknemlig, fordi hendes succes tillader hende at forfølge hendes passion for at kreere flotte smykker og glæde kvinder over hele verden. Pernille Corydons smykker sælges over hele verden, bl.a. i New York, London, Paris og Tokyo.

 

Forlæng levetiden på dine Pernille Corydon smykker

Når du har købt dit fine nye smykke fra Pernille Corydon, er det vigtigt at du vedligeholder og rengør det korrekt, så det holder sig pænt i mange år. Her kan du læse vores guide til hvordan du renser alle dine smykker. 
Er du det mindste i tvivl om størrelse på smykkerne eller vedligeholdelse og rengøring, så tøv ikke med at kontakte os eller tag et smut forbi vores butikker i Rødovre eller på Frederiksberg og se og prøv de forskellige smukke smykker som vi tilbyder.

Find os her

Besøg os i en af vores butikker.