Vielse & forlovelse

Book en tid

Få vejledning til jeres vielsesringe eller forlovelsesring

Book tid til vielses- og forlovelsesringe

Book tid i vores butik på enten Frederiksberg eller i Rødovre, hvor vores eksperter sidder klar til at tage en uforpligtende snak om jeres idéer og designs.

Vi tilbyder:
• Fuld fokus på jeres ønsker til håndlavede forlovelsesringe eller vielsesringe
• 1 time afsat kun til jer
• En gratis og uforpligtende samtale
• Et uforpligtende tilbud på jeres ringe

Vi glæder os til at byde jer indenfor i butikkerne og vise jer vores smukke udvalg af ringe i København.

Book tid til vejledning her og spar 15%

Vielse

Vielsesringe fra Dirks

Hos Guldsmed Dirks er det jer, der sætter grænserne for, hvad der er muligt.

Vi tilbyder håndlavede vielsesringe i København med formålet om at skabe noget personligt, der indfanger lige præcis jeres kærlighed til hinanden.

Alle former for kærlighed er unik og enestående, og vi synes, at vielsesringe skal fortælle den unikke historie, der knytter sig til lige netop jeres. I kan trygt lægge denne opgave i vores hænder.

På eget værksted sidder hver dag nogle af Danmarks dygtigste guldsmede og støber smykker i højeste kvalitet. Smykker, der er lavet med øje for detaljen og med respekt for det unikke håndværk.

Har I allerede en ide om, hvordan de perfekte ringe ser ud? Hvad end I søger vielsesring med diamant, den simple model eller noget helt tredje, er vi dedikeret til at opfylde jeres ønsker!

Se alle vielsesringe
Forlovelse

Bredt udvalg af unikke forlovelsesringe

Går du med tanker om at fri til din kæreste? Det vil vi gerne hjælpe med at gøre til et uforglemmeligt minde, som I kan tage med jer resten af livet.

Hvad end du vil overraske din partner med en forlovelsesring, eller I er fælles om det, så står vi klar til at guide igennem processen.

Hvis I mangler inspiration, kan I med fordel tage en tur gennem vores kollektion af forlovelsesringe, hvor varianterne findes i tre farver guld:
• guld
• hvidguld
• rosaguld

Udover at forlovelsesringene kan opleves her på siden, kan de ligeledes opleves i vores butikker i København, hvor vi står klar til at guide i forhold til materiale og design.

Hvad end I foretrækker forlovelsesringen i guld, hvidguld eller rosaguld, har vi flere forskellige looks – fra det helt simple til det mere vovede – som I kan lade jer inspirere af. Både vores designere og guldsmede er klar til at tage en snak om jeres forventninger og ønsker til jeres forlovelsesring, således I kan få ekspertviden inden for alle dele af processen. Vigtigst er, at I går hjem med følelsen af, at I har fået lov til at skabe jeres drømmering, som markerer starten på et helt nyt liv sammen.

Vi glæder os til at byde jer indenfor i vores univers.

Se vores forlovelsesringe