Nyt liv til dit gamle guld

Design dit eget smykke

Har du gamle guldsmykker, som du ikke bruger? 

Måske ligger der gamle minder knyttet til dine guldsmykker eller de repræsenterer måske en speciel person, mens tiden er løbet fra designet. 

Du kan give nyt liv til dit gamle guld ved at få smeltet dem om til et nyt smykke, som er helt unikt og har sin egen historie og betydning for dig.

Design af dit eget smykke kan være en både sjov og kreativ process. Dirks Jewellery har været specialiseret i custommade smykker siden 1988, og vores guldsmede og smykkedesignere står klar til at hjælpe dig med at realisere dit drømmesmykke. 

Processen

Ved det første møde vil vores smykkedesigner begynde med at fastlægge dine behov og identificere relevante materialer til dit projekt. Du har måske allerede en tegning eller et foto af din ide, som du kan medbringe. Vi har også mange forskellige typer af ædelstene på lager, hvis du ønsker at tilføje sten til dit design. 

Derfra vil vi udvikle din idé ved hjælp af tegninger og computergenererede 3D gengivelser for at at visualisere dit design. Først når du er 100% tilfreds og har godkendt designet, vil vi starte fremstillingen af dit smykke.

Book tid til en en uforpligtende samtale med vores smykkedesigner på tlf. 33 21 17 22

Find os her

Besøg os i en af vores butikker.