Diamantsmykker fra Dirks Jewellery
Dirks Jewellery

Stort udvalg med diamantsmykker

Hos Dirks Jewellery finder du et bredt udvalg og stort sortiment med diamantsmykker alt fra øreringe til halskæder. Hvis du køber et diamantsmykke hos Dirks Jewellery, så er du sikret et godt håndværk, unik design og høj kvalitet.

Der er en generel opfattelse hos forbrugere, at diamanter tilhører de fornemme smykker på markedet, hvilket er korrekt. Diamanter er desuden et udtryk for eksklusivitet, elegance og luksus, der ligeledes symboliserer evig troskab og kærlighed.

Derfor falder diamantsmykker altid i gode hænder hos kvinder, der kan bruge smykket til alle begivenheder uanset deres personlige stil.

Diamantsmykker er derfor det rette at købe, hvis du skal forkæle kæresten eller dig selv med et ekstraordinært og ekstravagant smykke.

Se vores udvalg med diamantsmykker
Dirks Jewellery

Om diamanter

Når man køber diamantsmykker, så skal man være opmærksom på, at der er en række beslutninger man skal forholde sig til i forhold til farve, klarhed, slibning og carat.

Farven på diamanten påvirker ligeledes værdien på diamanten, hvor farven afspejler værdiansættelsen.

Klarhed beskriver renheden i diamanten. GIA Clarity Scale anvendes i forbindelse med at fastlægge renheden i diamanten baseret på en række klarhedsegenskaber.

Slibning er et udtryk for formen på diamanten, som ligeledes beskriver kvaliteten på diamanten. GIA Cut Scale anvendes i forbindelse med at fastlægge kvaliteten på slibningen, som grupperes i 5 kategorier med excellent, very good, good, fair og poor.

Carat er en målemetode man bruger i forbindelse med at fastlægge størrelsen på diamanter.

Vi har udarbejdet en diamantguide, der kan hjælpe dig med at beslutte, hvilken diamant der passer på dine præferencer og behov.

Diamantguide
Dirks Jewellery

Diamantsmykker

Hos Dirks Jewellery designer vi selv vores kollektioner med diamantsmykker.

Derudover forhandler vi også en række anerkendte og eksklusive brands som f.eks. Ole Lynggaard, Georg Jensen, Maria Black, Maanesten, Pernille Corydon og Dulong.

Vi har derfor et stort udvalg hos Dirks Jewellery, så vi har garanteret et smykke der falder i smag hos dig.

Hos Dirks Jewellery står både vores designere og eksperter således til rådighed til at hjælpe dig med at finde det perfekte smykke.

Kontakt

Find os her

Besøg os i Rødovre Centrum