Øreringe fra Dirks Jewellery
Dirks Jewellery

Vores udvalg med øreringe

Hos Dirks Jewellery har vi et stort udvalg og sortiment med øreringe.

Vi har en bred portefølje med tidsløse øreringe i en række forskellige farver, materialer, designs og diamanter.

Vi designer og forhandler naturligvis selv vores eget brand Dirks Jewellery. Vi kombinerer individuelt design med gamle håndværksmæssige traditioner og den nyeste teknologi, såsom computerdesign, fræsning og lasersvejsning.

Derudover forhandler vi også hos Dirks Jewellery en række anerkendte og eksklusive brands som f.eks. Ole Lynggaard Copenhagen, Maria Black, Maanesten, Pernille Corydon og Dulong.

Vi har derfor en stor portefølje uanset om du ønsker klassiske og simple øreringe eller store og moderne øreringe, så kan du finde det hos Dirks Jewellery.

Se vores udvalg med øreringe
Øreringe fra Dirks Jewellery
Dirks Jewellery

Unikke øreringe

Øreringe er den perfekte accesory og et af de mest populære smykker hos kvinder. Det skyldes primært at de kan bruges til, at skabe et unikt og personligt udtryk.

Derudover kan øreringe styles på en række forskellige måder, hvilket gør det til et alsidigt smykke.

Desuden er øreringe den perfekte gave til kvinder, så hvis du står og skal forkæle kæresten med et smykke.

Man skal naturligvis gøre sig nogle overvejelser når man sammensætter et look med øreringe og halskæde, armbånd og ringe.

Hvis du savner inspiration til de resterende smykker, så har vi også et stort udvalg med halssmykker og armbånd, som du kan kombinere med øreringene.

Se vores udvalg med smykker
Øreringe fra Dirks Jewellery
Dirks Jewellery

Professionel vejledning

Hvis du har spørgsmål eller brug for rådgivning i forbindelse med at vælge de perfekte øreringe eller andre smykker, så kan du altid kontakte os.

Vi kan kontaktes på tlf.: 33 21 17 22 hverdage i tidsrummet: 10-17.30 eller på e-mail: contact@dirksjewellery.dk som vi svarer på alle hverdage mellem 10:00 og 17:00.

Hos Dirks Jewellery står vores designere og eksperter altid til rådighed for at hjælpe dig.

Du er selvfølgelig også velkommen til at komme forbi vores butik på Frederiksberg eller i Rødovre.

Dirksjewellery.dk er en e-mærket netbutik, og derfor har du altid adgang til e-mærkets gratis Forbruger Hotline, når du handler hos os.

Kontakt os

Find os her

Besøg os i Rødovre Centrum