Handelsbetingelser

Handelsbetingelser for varer. Gældende for forbrugerkøb. (sidst opdateret den 27. maj 2024)

dirksjewellery.dk ejes og drives af:

Juridisk navn:
Guldsmed Dirks Frederiksberg A/S
Gammel Kongevej 168
1850 Frederiksberg C
Telefonnr.: +45 33 21 17 22
e-mail-adresse: dirks@dirksjewellery.dk
cvr.nr.: 29791686

Bestilling

På www.dirksjewellery.dk kan du bestille varer i vores webshop. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os på dirks@dirksjewellery.dk.

Alle priser på www.dirksjewellery.dk er opgivet i DKK inkl. moms. Priserne er dagspriser og bliver løbende opdateret.

Når du handler med www.dirksjewellery.dk indgås der aftaler på følgende sprog: dansk.

Aftaler med børn og unge under 18 år kan kun indgås af forældre eller andre der lovligt kan handle på barnets eller den unges vegne.

Det er ikke muligt at se tidligere ordrer ved et login på hjemmesiden.

Hvis du ønsker at modtage et nyt eksemplar af din ordrebekræftelse, kan du sende en mail til dirks@dirksjewellery.dk

Vi leverer med Post Nord til adresser i Danmark.
Estimeret levering for en afsendelse er ca. 3 hverdage.

Gratis fragt i Danmark ved køb over kr. 300,-

Alle ordrer over kr. 5.000,- skal hentes på posthuset/i pakkeshop eller leveres til en erhvervsadresse.

Sådan handler du hos os

1. Find den eller de varer du ønsker og læg dem i shopping bag. Gå herefter til kassen.
2. Indtast dine personlige oplysninger.
3. Vælg forsendelse/betalingsbetingelser.
4. Godkend vores forretningsbetingelser.
5. Tjek at alle oplysninger er korrekte og godkend købet.

dirksjewellery.dk er en e-mærket netbutik

Vi kan kontaktes på tlf.: 33 21 17 22 hverdage i tidsrummet: 10-17.30 eller på e-mail: dirks@dirksjewellery.dk som vi svarer på alle hverdage mellem 10:00 og 17:00.

dirksjewellery.dk er en e-mærket netbutik, og derfor har du altid adgang til e-mærkets gratis Forbruger Hotline, når du handler hos os.

FORBEHOLD
I tilfælde af forsinkelse, restordre eller udsolgte varer, bestræber vi os på hurtigst muligt at informere dig herom, og hvad vi kan gøre i sagen – f.eks. give dig pengene tilbage, eller hjælpe dig med at finde en tilsvarende vare et andet sted.

PRISFEJL
Hvis en pris er åbenlyst forkert, og du rimeligvis burde havde opdaget dette, er vi ikke forpligtet til at levere det pågældende produkt til den forkerte pris.

Betaling

På www.dirksjewellery.dk kan der betales med:
– Dankort/Visadankort
– Mobilepay
– Forbrugsforeningen
– Eurocard/Mastercard
– Viabill
– Bankoverførsel (OBS! Kontooverførsel er ikke dækket af indsigelsesordningen læs mere her)

Reservation af beløb
Betaler du med et internationalt betalingskort, reserveres beløbet med det samme.

Pengene er reserveret på dit kort eller konto indtil:

1) vi hæver beløbet, når vi sender varen, eller

2) indtil pengene bliver frigivet ifølge aftale med din kortudsteder.

Der tages ikke gebyr ved betaling på www.dirksjewellery.dk.

Vi leverer med Post Nord til adresser i Danmark.
Estimeret levering for en afsendelse er ca. 3 hverdage.

Ved bestilling over kr. 300,- (leveret uden omdeling med afhentning på posthus/pakkeboks) er der fri fragt.
Ved bestilling under kr. 300,- (leveret uden omdeling med afhentning på posthus/pakkeboks) koster forsendelsen 35,-.
Privatpakker uden omdeling i Danmark koster 35,-.
Privatpakker med omdeling i Danmark koster 55,-.
Erhvervspakker med omdeling i Danmark koster 55,-.

Alle varer over kr. 5.000,- skal hentes på posthuset/pakkeboks eller leveres til en erhvervsadresse.

Forudbetaling ved kontooverførsel: Totalbeløbet på ordrebekræftelsen overføres til konto 4316-10269377. Ordren ekspederes samme dag som indbetalingen er registreret.

Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i betalingssystemet. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1.200 kr. når dit dankort misbruges ved brug af pinkode.

Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken www.dirksjewellery.dk eller andre har mulighed for at læse dataene.

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra www.dirksjewellery.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det du har godkendt ved købet.

Fortrydelsesret

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du:
1) har modtaget din vare
2) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
3) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare der består af flere partier eller dele

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved mail, tlf. eller lignende.

I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur.

Den finder du medsendt din ordrebekræftelse eller HER.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. Når fortrydelsesretten udnyttes skal du selv betale portoen for at sende varen retur.

Varen bør returneres i original emballage sammen med kvitteringen og evt. certifikat.
OBS: Vi modtager ikke returpakker sendt til pakkeboks.
Vi anbefaler at du ikke benytter DAO eller Bring. Dette da de ikke leverer på adressen, og at pakken kommer frem til os, er dit ansvar.

Varen skal sendes til:
GULDSMED DIRKS A/S, Rødovre Centrum 1G, st., 57, 2610 Rødovre

Hvis du fortryder dit køb tilbagebetales*(se tilbagebetaling af købsbeløbet nedenunder) købesummen naturligvis til det betalingskort, du har brugt, da du købte varen (andre regler for køb foretaget med Mastercard, se afsnit med Mastercard nedenunder). Det er ikke et krav, men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

Din ordre skal sendes retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du afholder selv de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.

Du bærer risikoen for varen fra varens levering, og ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.’

Udgifterne for returnering forventes højst at beløb sig til ca. 55,-

Mastercard
Fortrydelse af køb med Mastercard:
Har du handlet med MasterCard og fortrudt dit køb, så kan du læse e-mærkets vejledning her.
Bemærk, at hvis du har brugt MasterCard, Visa eller Visa-Electron, kan der gå op til 30 dage før du kan se beløbet på din konto.
Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.
Vi modtager ikke pakker sendt til pakkeboks.

VARER UNDTAGET FORTRYDELSESRETTEN
Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg. Den fulde oversigt over undtagelser til fortrydelsesretten findes i Forbrugeraftalovens paragraf 18

VÆRDIFORRINGELSE
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.
Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

*TILBAGEBETALING AF KØBSBELØBET
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage.

I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale.

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling til samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Bemærk, at hvis du har brugt MasterCard, Visa eller Visa-Electron, kan der dog gå op til 30 dage før du kan se beløbet på din konto.

Reklamationsret
Når du handler på www.dirksjewellery.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret.

Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Dette betinger naturligvis, at reklamationen er berettiget og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Der skal reklameres indenfor rimelig tid efter du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres indenfor to måneder efter at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

Hvis du ønsker at reklamere over et produkt, skal det indsendes/afleveres til os på vores adresse: GULDSMED DIRKS A/S, Rødovre Centrum 1G, st., 57, 2610 Rødovre.

Når du returnerer varen, bedes du angive en beskrivelse af fejlen. Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig emballage og få en kvittering for afsendelse, således at vi kan tilbagebetale dig dine omkostninger.
Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Klagemuligheder
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til os på dirks@dirksjewellery.dk.

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Mæglingsteamet for Forbrugerklager.

En klage over en vare kan indgives til Nævnenes Hus, Mæglingsteamet for Forbrugerklager, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus. Mæglingsteamet vil forsøge at løse tvisten ved mediation, og hvis det ikke lykkes at finde en løsning, kan du indbringe klagen for Forbrugerklagenævnet.

Det er som udgangspunkt en forudsætning for at klage, at varen eller ydelsen, som du vil klage over, har kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. Beløbsgrænserne kan blive ændret. Du skal betale et gebyr for at få klagen behandlet.

Du kan også anvende EU-Kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark.

Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag hos e-mærket – uanset beløbets størrelse. Læs mere her.

Du finder klageportalen her

Du finder EU-Kommissionens online klageportal her

www.dirksjewellery.dk er e-mærket. og du kan derfor vælge at benytte dig af e-mærkets gratis Sagsbehandling.

Når du har handlet på en e-mærket webshop er du desuden omfattet af e-mærkets køberbeskyttelse.

Læs mere på emaerket.dk eller ring på tlf.: 44858590.

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

For at du kan indgå aftale med os på dirksjewellery.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail-adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres og opbevares sikkert hos Guldsmed Dirks Frederiksberg A/S i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

De ansatte for Guldsmed Dirks Frederiksberg A/S har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige hos Guldsmed Dirks Frederiksberg A/S er vores økonomi-ansvarlige.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til Guldsmed Dirks Frederiksberg A/S videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Guldsmed Dirks Frederiksberg A/S har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen, dog skal du være opmærksom på, at opfyldelse af bogføringslovens bestemmelser ikke kan afviges. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Guldsmed Dirks Frederiksberg A/S via e-mail dirks@dirksjewellery.dk

Cookies
På dirksjewellery.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.

Logstatistik
Vi bruger en logstatistik på dirksjewellery.dk hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.

Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere dirksjewellery.dk.

Nyhedsbrev
Nyhedsbrevet indeholder information og nyheder om aktuelle tilbud fra Dirks Jewellery og udsendes ca. 50 gange om året.

Dine oplysninger vil ikke blive brugt i andre sammenhænge eller overgivet til tredjemand, og du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Personoplysningerne registreres ikke hos Guldsmed Dirks, med mindre du tilmelder dig vores nyhedsbrev, hvor din e-mail er eneste oplysning.

E-mailen slettes efterfølgende, hvis du ikke længere ønsker at modtage nyhedsbrevet.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Personoplysningerne registreres hos Guldsmed Dirks Frederiksberg A/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Direktøren for Dirks Jewellery er den dataansvarlige og har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til www.dirksjewellery.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Dirks Jewellery har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til e-mail:
ceo@dirksjewellery.dk

Handelsbetingelserne er senest opdateret: 11.04.2024

Link til standardfortrydelseseformular

Find os her

Besøg os i en af vores butikker.