Forlovelsesringe

Få vejledning til jeres forlovelsesringe

Book tid til forlovelsesringe

Book tid i vores butik på enten Frederiksberg eller i Rødovre, hvor vores eksperter sidder klar til at tage en uforpligtende snak om jeres idéer og designs.

Vi tilbyder:
• Fuld fokus på jeres ønsker til håndlavede forlovelsesringe eller vielsesringe
• 1 time afsat kun til jer
• En gratis og uforpligtende samtale
• Et uforpligtende tilbud på jeres ringe

Vi glæder os til at byde jer indenfor i butikkerne og vise jer vores smukke udvalg af ringe i København.

Book tid til vejledning her og spar 20%

Forlovelse

Unikke forlovelsesringe

Går du med tanker om at fri til din kæreste? Det vil vi gerne hjælpe med at gøre til et uforglemmeligt minde, som I kan tage med jer resten af livet.

Hvad end du vil overraske din partner med en forlovelsesring, eller I er fælles om det, så står vi klar til at guide igennem processen.

Hvis I mangler inspiration, kan I med fordel tage en tur gennem vores kollektion af forlovelsesringe, hvor varianterne findes i tre farver guld:
• guld
• hvidguld
• rosaguld

Udover at forlovelsesringene kan opleves her på siden, kan de ligeledes opleves i vores butikker i København, hvor vi står klar til at guide i forhold til materiale og design.

Hvad end I foretrækker forlovelsesringen i guld, hvidguld eller rosaguld, har vi flere forskellige looks – fra det helt simple til det mere vovede – som I kan lade jer inspirere af. Både vores designere og guldsmede er klar til at tage en snak om jeres forventninger og ønsker til jeres forlovelsesring, således I kan få ekspertviden inden for alle dele af processen. Vigtigst er, at I går hjem med følelsen af, at I har fået lov til at skabe jeres drømmering, som markerer starten på et helt nyt liv sammen.

Vi glæder os til at byde jer indenfor i vores univers.

Se vores udvalg med forlovelsesringe
Forlovelsesringe

Traditioner

En forlovelsesring er et symbol på kærlighed og troskab.

Hos Dirks Jewellery finder du det perfekte udvalg med forlovelsesringe.

Vi hjælper dig med at finde den rette forlovelsesring, som sparker benene væk under din udkårne.

Vi har et stort udvalg af forlovelsesringe i guld, hvidguld og rosaguld.

Derudover har vi selvfølgelig også forlovelsesringe med og uden diamanter. Der var tidligere tradition for, at man friede med glatte ringe, men i dag er forlovelsesringe med en eller flere diamanter blevet populært hos vores kunder.

Hvis man ønsker en forlovelsesring med diamanter, så skal man være opmærksom på, at der er en række beslutninger man skal forholde sig til i forhold til farve, klarhed, slibning og carat.

Derfor har vi udarbejdet en diamantguide, der kan hjælpe dig med at beslutte, hvilken diamant du skal vælge.

Kontakt os

Find os her

Besøg os i Rødovre Centrum