Dirks Jewellery

Om os

Guldsmed Dirks blev etableret 5. september 1988 af Helle Dirksen og hendes far Knud Dirksen. Adressen var Rødovre Centrum 112. Al begyndelse er svær, men langsomt fik vi bidt os fast, og i 1994 blev Helles far købt ud. Siden er Helles mand Henrik begyndt i firmaet.

I 2003 flyttede vi i nye større lokaler i Rødovre Centrum 57.

Strategien var klar helt fra begyndelsen: At vores kunder skal have stordriftens fordele i form af kvalitetssmykker til konkurrencedygtige priser, men uden at give køb på den individuelle service.

Konceptet har vist sig at være en bragende succes. Siden vores ydmyge begyndelse er vores omsætning mere end tyvedoblet, og antallet af medarbejdere er gået fra tre til 31.

I 1998 valgte vi at åbne endnu en forretning, på Gl. Kongevej 170 på Frederiksberg i København. I takt med vores kraftige vækst blev den forretning hurtigt for lille.

I 2009 flyttede vi derfor til nummer 168, hvor vi i dag har en af Danmarks største guldsmedeforretninger. Udover vores eget design forhandler vi også mange prestigefulde danske og internationale smykker.

Presse

Er uheldet ude…

Hos Guldsmed Dirks er vi vurderingsspecialister, hvis uheldet har været ude og du har fået stjålet dine smykker.

Vi har mere end 25 års efaring og har både guldsmede og gemmologer i huset, så hos os er du i trygge hænder.

Ring og lav en aftale, således at vi har sat god tid af til dig.

Husk at medbringe evt. skadesnummer

Husk at medbringe diverse kvitteringer og billeder, samt evt. overdragelseskvitteringer hvis det eks. er dyre smykker man har fået i arv eller som arveforskud.

Vi samarbejder med alle danske forsikringsselskaber og Scalepoint, der varetager udbetaling af de fleste skadeserstatninger.

Du er også velkommen til at komme og bruge dit Scalepoint-gavekort hos os.

Husk at udstede gavekortet til Guldsmed Dirks.

Vær opmærksom på, at et Scalepoint-gavekort ikke kan kombineres med i forvejen nedsatte varer og andre rabatordninger.

Ej heller på reparationsarbejde eller diverse specialopgaver.

Find os her

Besøg os i Rødovre Centrum