brand

Spirit Icons

Spirit Icons er en smuk verden af smykker med personlige udtryk og endeløse kombinationer. De unikke smykker kan kombineres i et uendeligt system for den modebevidste kvinde, der ønsker at udtrykke sin individuelle stil.

Alle produkter fra Spirit Icons

334 varer
Sorter efter
Spirit Icons er en smuk verden af smykker med personlige udtryk og endeløse kombinationer. De unikke smykker kan kombineres i et uendeligt system for den modebevidste kvinde, der ønsker at udtrykke sin individuelle stil. Udforsk vores brede udvalg af de smukke Spirit Icons smykker og find din favorit. Alle smykkerne fra Spirit Icons er fremstillet i ægte sølv, forgyldt sølv med zirkonia eller i ægte guld med smukke, hvide diamanter.

Spirits Icons smykker med omtanke for naturen

Spirit Icons smykker er nøje fremstillet med omtanke på vores planet. Med tanke på at passe på naturen og resten af vores jordklode, har Spirit Icons taget ansvar i deres smykkeproduktion. Dels bliver alle smykker fremstillet med 100% genanvendeligt guld og sterlingsølv, men samtidig genbruger de råvarerne, der allerede har været brugt.

Udover at vise omtanke for naturen, drager Spirit Icons også stor inspiration fra naturen, når deres smykker skal designes. Inspirationen til design og udtryk kommer således fra de grønne skove, det åbne hav, de grønne bøgetræer og den klare blå himmel, der omgiver os.

Når du udforsker vores udvalg, får du sikkert hurtigt øje på, hvor stor en rolle naturen spiller i de forskellige designs, og hvordan motiver og farver spiller elegant sammen.

Bredt udvalg af ringe, halskæder og øreringe fra Spirit Icons

Hos Dirks Jewellery kan du altid finde et bredt udvalg af ringe, halskæder, og øreringe fra Spirit Icons. Udvalget spænder bredt både i forhold til materialer, udtryk og motiver. Derfor håber vi, at du kan finde et Spirit Icons smykke lige efter din smag.

Har vi ikke det, du søger i vores udvalg, er du mere end velkommen til at kontakte os, og så undersøger vi muligheden for at bestille det hjem.

Husk også, at vi hos Dirks Jewellery har et bredt udvalg af smykker fra andre store danske smykkebrands som f.eks. Mads Z og Line & Jo.

Dirks Jewellery – Din Spirit Icons forhandler

Når du køber Spirit Icons smykker hos os, lover vi, at vi gør vores allerbedste, for at give dig den bedst mulige købsoplevelse.

Tag ikke blot vores ord for gode vare, når vi siger, at vi sætter kunden først og ser vores individuelle kundeservice som en stor del af vores DNA. Du kan læse anmeldelser af os på Trustpilot, hvor vi er meget stolte af den gode rangering, som vores kunder giver os. 

Ved bestilling på over 300 kr. tilbyder vi fri fragt i Danmark. Har du spørgsmål til vores udvalg af smykker eller andet, vi kan være behjælpelige med, er du velkommen til at kontakte os. Du er også altid velkommen til at kigge forbi en af vores fysiske butikker, så står vi klar til at rådgive dig.

Find os her

Besøg os i Rødovre Centrum