brand

Maanesten

Maanesten skaber smykker, som komplimenterer den individuelle pige/kvinde og giver hende et sofistikeret udtryk, som følger tidens trends. Maanestens smykker har et unikt udtryk, med sans for detalje på det enkelte smykke, den fine forarbejdning og deres evne til at kunne balancere nutidens tendenser på en yndefuld måde.

Alle produkter fra Maanesten

63 varer
Sorter efter
MED MAANESTEN-SMYKKER SKABER DU ET UNIKT OG SOFISTIKERET LOOK  Maanesten blev etableret i 2005 af smykkedesigner Lotte Venø Callesen med et stort fokus på skabelsen af unikke smykker og siden da er brandet vokset i popularitet.   Maanesten-smykker er designet ud fra tanken om at komplimentere den individuelle pige/kvinde gennem et sofistikeret udtryk, hvor udvalgte farvenuancer hvirvler sammen med guld og sølv. Der er tænkt meget på de små detaljer i forarbejdningen, som gør hvert enkelt smykke i serien unikt.  Samtidig er nutidens tendenser inkorporeret i designet på en yndefuld måde, hvilket gør, at der balanceres mellem et sofistikeret og moderne udtryk. Smykker fra Maanesten kan derfor også bruges af kvinder i alle aldre og i mange sammenhænge. I både fest- og hverdagssammenhænge vil de flotte farver og designs sætte prikken over i’et og fuldende dit look. Du kan altså gøre dit look meget mere personligt med Maanesten-smykker. 

Stort udvalg af Maanesten øreringe, ringe og halskæder

Maanesten dækker over en bred vifte af produkter; øreringe, ringe, halskæder og armlænker. Bag serien ligger der både tanker om, at smykkerne skal kunne bæres selvstændigt, men i høj grad også i sammensætning med andre pieces. Her kan du finde creoler med et simpelt udtryk, men også ørestikker med blomster og fine detaljer. 

På den måde kan du kreere simple looks, hvor det enkle smykke har hovedrollen, men ligeledes skabe et meget personligt look, hvor Maanesten-smykker sammensættes på kryds og tværs, så de får lov at komplimentere hinanden. 

Ligeledes finder du forskellige typer af designs i hver kollektion og hver kollektion fortæller sin egen historie.  Du kan på den måde skabe et utroligt ejendommeligt udtryk, hvor din egen stil får lov at skinne igennem. 

Derfor kan du hos Maanesten også købe smykker med alle stjernetegn, som kan sætte et ekstra personligt touch på din stil i den såkaldte ‘Zodiac’-serie. Maanesten bærer altså præg af, at der er noget for enhver smag. 

Der er både brugt sølv og guld som det primære materiale, og der leges med mange forskellige former og støbninger; fra de helt glatte og blanke overflader til de bølgede og kantede. Du kan også finde Maanesten smykker med et hav af forskellige perler fx ferskvandsperler eller opaler, akvamariner og ametyster.

Køb Maanesten-smykker online hos Guldsmed Dirks

Når du har fundet dit favoritsmykke fra Maanesten, er det nemt og sikkert at bestille det online hos Guldsmed Dirks. Når betaling er gennemført, sørger vi for hurtig og effektiv levering.

Hvis du vil se, hvad vi ellers har at byde på, har vi samlet alle vores smykker her. Vi fører en lang liste af kvalitets-brands, så du altid er sikret høj kvalitet, når du handler hos os. Du kan blandt andet mikse dit flotte smykke fra Maanesten med andre styles fra Pernille Corydon eller Maria Black. 

Tag ikke blot vores ord for gode vare når vi siger, at vi sætter kunden først og ser vores individuelle kundeservice som en stor del af vores DNA. Du kan læse anmeldelser af os på Trustpilot, hvor vi er meget stolte af den gode rangering.

Ved bestilling på over 300 kr. tilbyder vi fri fragt i Danmark. Har du spørgsmål til vores udvalg eller andet vi kan være behjælpelige med, er du velkommen til at kontakte os. Du er også altid velkommen til at kigge forbi en af vores fysiske butikker, så står vi klar til at rådgive dig.

Find os her

Besøg os i Rødovre Centrum