DIRKS JEWELLERY

Kvalitet i design og håndværksmæssig udførelse er et kendetegn for Dirks Jewellery Copenhagen.

Vi kombinerer individuelt design med gamle håndværksmæssige traditioner og den nyeste teknologi, såsom computerdesign, fræsning og lasersvejsning.

Med en lasersvejser kan man meget præcist svejse næsten alle typer materialer sammen, og arbejde meget tæt på sarte smykkesten og perler uden at beskadige disse.

Både håndværksmæssigt og teknologisk er vi langt længere fremme end de fleste – hvilket betyder, at vi kan fremstille det meste.

Designmæssigt spiller Dirks Jewellery på flere strenge:
Vi blander gerne et råt look med et romantisk/klassisk udtryk. Vi har en særlig forkærlighed for funklende diamanter og farvestrålende ædelsten.

Derfor har vi også et meget stort og flot udvalg af diamanter og ædelsten i alle regnbuens farver – også lige netop den sten, der skal sidde i dit næste smykke.

Shop smykker fra Dirks Jewellery

GEORG JENSEN

Georg Jensen blev grundlagt i Danmark i 1904 som en sølvsmedje, der skabte eksklusive korpusarbejder og smykker.

I dag bruges den håndværksmæssige kompetence til fremstillingen af forskellige smykker af guld og sølv, ure, bestik og korpusarbejder samt smukt design til hjemmet.

Den enkle og elegante skandinaviske stil er særdeles populær hos millioner af mennesker rundt omkring i verden, og Guldsmed Dirks er stolte af at forhandle et af de mest anerkendte danske smykkemærker.

Shop smykker fra Georg Jensen

OLE LYNGGARD COPENHAGEN

OLE LYNGGAARD COPENHAGEN – GARANTI FOR EKSKLUSIVITET OG KVALITET

Ole Lynggaard smykker blev grundlagt i 1963 af guldsmed Ole Lynggaard og har siden udviklet sig til et rent familieforetagende. Lige siden 1992 har hans datter, Charlotte Lynggaard – som også er uddannet designer og guldsmed – formgivet smykker side om side med sin far i familiefirmaet.

Som administrerende direktør er Søren Lynggaard, søn af Ole Lynggaard, også dybt involveret i familiekoncernen. Firmaet har formået at skabe et veletableret renommé gennem de seneste mange år som et luksuriøst mærke med fokus på høj kvalitet og nyskabende design. Ole Lynggaard smykker blev i 2008 udnævnt som leverandør til det Danske Kongehus.

Hos Dirks Jewellery Copenhagen er vi stolte af at kunne tilbyde Ole Lynggaard smykker til vores kunder. Ole Lynggaard Copenhagen er et mærke, de fleste kender i Danmark, og som er præget af eksklusivitet. De luksuriøse Ole Lynggaard smykker er kendetegnende ved, at de både er sofistikeret, feminine og moderne, hvorfor de også appellerer til næsten alle kvinder.

Kombinationen af sensualitet og kant gør Ole Lynggaard Copenhagen til et stærkt brand, hvor der er garanti for høj kvalitet. Vælger du at investere i et smykke fra Ole Lynggaard, kan du være sikker på, at materialerne, designet, holdbarheden og den overordnede kvalitet er i en klasse for sig.

Du vil finde et bredt udvalg af både ringe, halssmykker, armbånd, øreringe og charms. Tag en tur, og se vores sortiment af Ole Lynggaard smykker og hengiv dig til det dragende og forførende univers.

Shop smykker fra Ole Lynggaard

MARIA BLACK

Maria Black går aldrig på kompromis. Det kendetegner Maria Black, og det ses i hendes kollektioner.

Maria Black vælger at følge sine instinkter frem for at følge reglerne. Det er det umuliges kunst, der driver hende. Maria Black ønsker at skabe intelligente smykker, som får folk til at tænke, og det har fået brandet til at flytte sig fra at være et brand med sølvsmykker til at være et brand med elegante smykker, der kendetegnes af det eksklusive og eftertragtede. I dag sælges brandet over hele verden og i de bedste butikker.

Maria Black nyskaber konstant opfattelsen af kropsudsmykning og inddrager elegante og androgyne former og udtryk. Brandet signalerer en filosofi, hvor det enkelte smykke er kommet til gennem leg. Smykkerne tilpasses kundens ønsker, og kun fantasien sætter grænser for kombinationsmulighederne.

Se smykker fra Maria Black

MAANESTEN

MED MAANESTEN-SMYKKER SKABER DU ET UNIKT OG SOFISTIKERET LOOK

Maanesten-smykker er designet ud fra tanken om at komplimentere den individuelle pige/kvinde gennem et sofistikeret udtryk, hvor udvalgte farvenuancer hvirvler sammen med guld og sølv.

Der er tænkt meget på de små detaljer i forarbejdningen, som gør hvert enkelt smykke i serien unikt.

Samtidig er nutidens tendenser inkorporeret i designet på en yndefuld måde, hvilket gør, at der balanceres mellem et sofistikeret og moderne udtryk.

Smykker fra Maanesten kan derfor også bruges af kvinder i alle aldre og i mange sammenhænge. I både fest- og hverdagssammenhænge vil de flotte farver og designs sætte prikken over i’et og fuldende dit look. Gør dit look mere personligt med Maanesten-smykker.

Maanesten dækker over en bred vifte af produkter; øreringe, ringe, halskæder og armlænker.

Bag serien ligger der både tanker om, at smykkerne skal kunne bæres selvstændigt, men i høj grad også i sammensætning med andre pieces. På den måde kan du kreere simple looks, hvor det enkle smykke har hovedrollen, men ligeledes skabe et meget personligt look, hvor Maanesten-smykker sammensættes på kryds og tværs, så de får lov at komplimentere hinanden.

Du kan på den måde skabe et utroligt ejendommeligt udtryk, hvor din egen stil får lov at skinne igennem. Serien bærer præg af, at der er noget for enhver smag. Der er både brugt sølv og guld som det primære materiale, og der leges med mange forskellige former og støbninger; fra de helt glatte og blanke overflader til de bølgede og kantede.

Se smykker fra Maanesten

CARRÈ

I 1994 åbnede Shiri Rosenzweig døren til den første Carré butik og fik dermed placeret sit fantastiske smykkeunivers midt i det smukke, gamle København.

Butikken funger ikke alene som udstillingsvindue for nye og fortryllende smykker, men også for de mangeartede og fascinerende kuriositeter, som Shiri Rosenzweig bringer med sig hjem fra rejser og markeder overalt i verden. I 1997 fik Århus sin egen unikke Carré butik.

I 2002 fulgte butikken i Lyngby. I 2009 åbnede endnu en butik i det jyske, nemlig i Aalborg. Carré Jewellery har hovedkontor i det indre København. Vore smykker forhandles – udover i vore egne butikker og på vores webshop – i udvalgte webshops, butikker og eksklusive stormagasiner forskellige steder i verden.

Se smykker fra Carré

JANE KØNIG

Jane Kønig opened her first namesake jewellery store in central Copenhagen in 1989. Today her contemporary collections are sold at three flagship stores, from the brand’s global webshop, as well as at selected retailers throughout Europe.

The award-winning goldsmith has established a cult following in her native Denmark thanks to her signature Lovetag bracelets and necklace pendants and new renditions of classic pieces -you can easily wear every day. Always mindful that each piece should invite experimentation and new ways to wear, the designer combines traditional craftsmanship techniques with modern touches; and the eclectic collections draw inspiration from a wide range of sources — from fashion, art, travel, nature and culture. Each piece is lovingly handmade in the brand’s Copenhagen studio.

Using a combination of sterling silver, 18 karat gold and a selection of brilliant diamonds and one-of-a-kind freshwater cultured pearls, stones and corals, the treasure-forever pieces combine contrasts to embody the playful spirit of the brand.

Se smykker fra Jane Kønig

MADS Z

Ét ord beskriver smykker fra Mads Z….Passion. Mads Ziegler har været en del af den Danske smykkebranche i snart 30 år, og har med sin passion for design, kvalitet og ikke mindst det gamle guldsmedehåndværk, skabt et nyt og spændende smykkebrand.

Mads Zieglers inspiration kommer fra tidens trends og skaber et både klassisk og mere fashion orienteret design, der understreger de fleste kvinders stil, spændende fra det klassiske til det rå.

Det gode håndværk er i fokus i smykker fra Mads Z, og kun de bedste materialer er tilvalgt.

Der er altid øje for, at det moderne element inkorporeres i det danske design. Gå på opdagelse i de fine smykker nedenfor.

Se smykker fra Mads Z

PERNILLE CORYDON

Kreativitet er Pernille Corydons passion, hun ser konstant nye muligheder og former, i alt fra mode, arkitektur, møbler, naturen samt mennesker hun møder.

Pernilles design kan beskrives som Skandinavisk design, inspireret af geometriske former fra hele verden, der bliver til upretentiøse og fantastiske smykkekollektioner.

Pernille Corydon, er taknemlig fordi hendes succes tillader hende at forfølge hendes passion for at kreere og glæde kvinder over hele verden.

Pernille Corydon ́s smykker sælges over hele verden, bl.a I New York, London, Paris og Tokyo.

Se smykker fra Pernille Corydon

SPIRIT ICONS

Spirit Icons er en smuk verden af smykker med personlige udtryk og endeløse kombinationer.

De unikke smykker kan kombineres i et uendeligt system for den modebevidste kvinde, der ønsker at udtrykke sin individuelle stil.

Alle Spirit Icons smykker er håndforarbejdede og lavet af 925 sterling sølv, oxyderet sølv eller forgyldt i 14 karat guld.

Spirit Icons smukke kollektion af smykker er designet af Tim & Daniel Christensen, der med en årelang erfaring fra den skandinaviske smykke- og urindustri, har fingeren på pulsen omkring tidens trends.

Se smykker fra Spirit Icons

MESH

Mesh in an Portuguese jewellery brand, with responsibly sourced jewellery, designed and handmade at their workshop in Oporto. They believe in quality craftsmanship and timeless design, that can be worn daily as the ultimate accessory to self-expression.

Their production follows the highest quality standards, guaranteeing long-lasting and responsible products. They control and manage their entire supply chain, from the foundry of the raw material to the final product. The conceived concepts are subsequently developed by their talented artisans, who have worked with them for many years.

Se smykker fra Mesh

DESIGN LETTERS

DESIGN LETTERS® smykkekollektion er baseret på en typografi håndtegnet i 1937 af den verdensberømte danske arkitekt Arne Jacobsen (1902-1971). Deraf navnet “Archetypes”.

Alle bogstaverne er støbt og håndpoleret for at sikre det originale design på de smukke vintagebogstaver. Vælg dit yndlingsbogstav i 925 sterling sølv eller 18k forgyldt sølv, og gør smykket personligt ved at tilføje smukke charms.

DESIGN LETTERS ® blev grundlagt i 2009 af den tidligere interiørjournalist Mette Thomsen.

Efter en karriere med ord besluttede Mette at forene sin passion for bogstaver med sin passion for design og etablerede DESIGN LETTERS®: “Jeg elsker bogstaver og ord, og missionen er at inspirere folk til at være kreative og personliggøre deres hjem og look på en smuk grafisk måde”.

Se smykker fra Design Letters

Find os her

Besøg os i en af vores butikker.