Georg Jensen
Vores udvalg hos Dirks Jewellery

Dansk design i verdensklasse

Lige siden 1904 har de tidløse skandinaviske design fra Georg Jensen spredt glæde og elegance med en unik kombination af godt håndværk, funktionalitet og kunstnerisk æstetik.

Det brede sortiment, der spænder fra sølv korpus til smykker, boligtilbehør og ure, opfylder alle dine behov og ønsker

I dag bruges den håndværksmæssige kompetence til fremstillingen af forskellige smykker af guld og sølv, ure, bestik og korpusarbejder samt smukt design til hjemmet.

Den enkle og elegante skandinaviske stil er særdeles populær hos millioner af mennesker rundt omkring i verden. Hos Dirks Jewellery er vi stolte af at forhandle et af de mest anerkendte danske smykkemærker.

Der findes imidlertid også smykker, som afviger fra det klassiske look, som optræder mindre bearbejdet og behandlet og derfor mere råt. Det kan være medvirkende til, at dit outfit får lidt ekstra kant og dermed bliver unikt.

Hvad end du ønsker at tilføje til dit look, kan du gøre det hos Dirks Jewellery.

Se vores udvalg med Georg Jensen
Georg Jensen
Unikke smykker

Karakteristika for Georg Jensen

Hos Dirks Jewellery har vi et stort udvalg med smykker fra Georg Jensen. Derfor er du således garanteret et smykke der passer med dit behov.

De er kendt for deres elegante og stilrene look, hvor detaljer er nøje udvalgte og gennemtænkte. Dermed er det primært smykker der passer med klassiske look, men samtidig er der også mulighed for at finde mere rå og anderledes smykker i forskellige designs.

Der er stor frihed med deres smykker, hvor der er masser muligheder for at sammmensætte sit eget personlige og unikke look med smykker fra Georg Jensen.

Generelt er smykker blandt de absolut bedste midler, hvis man gerne vil sætte et personligt præg på sit look.

Derfor er smykker fra Georg Jensen ligeledes en fantastisk gave grundet det klassiske, elegante og stilrene look, som passer til enhver smag.

Derudover er man samtidig også sikret et smykke i høj kvalitet. Deres smykker er en unik kombination af godt håndværk, funktionalitet og tidsløst kunstnerisk æstetik.

Hos Dirks Jewellery

Alternative brands

Dirks Jewellery tilbyder unikke håndlavede smykker i København, samt kendte brands som Ole Lynggaard Copenhagen, Maanesten, Pernille Corydon, Maria Black og Line & Jo.

Vi har et stort sortiment med halskæder, halskæder, øreringe, ringe og armbånd i forskellige materialer og designs samt brands.

Find os her

Besøg os i en af vores butikker.