Maria Black
Hos Dirks Jewellery

Smykker fra Maria Black

Hos Dirks Jewellery er vi stolte over, at forhandle smykker fra Maria Black.

Maria Black går aldrig på kompromis, hvilket også kendetegner hendes kollektioner.

Hun skaber intelligente smykker, som får folk til at tænke. Det har flyttet brandet fra at være et brand med sølvsmykker til at være et brand med elegante smykker, der kendetegnes af det eksklusive og eftertragtede.

Hun nyskaber konstant opfattelsen af kropsudsmykning og inddrager elegante og androgyne former og udtryk.

Hun fascineres af sølvets ubekymrede ydre og guldets sensuelle islæt. Hun elsker at forme metal og at vise, hvordan smukke linjer kan formes på nye og spændende måder.

Hun er stærkt inspireret af kunstneren David Bowie samt hendes omgivelser.

Hun elsker også stærke silhuetter og simpelt design og føler sig stærkt tiltrukket af det enkle i japansk kunst og kultur.

Se vores udvalg med Maria Black
Maria Black
Unikke smykker

Karakteristika for Maria Black

Maria Black skaber smykker med stilrene linjer og klassiske designs i alt lige fra smukke halskæder, øreringe, armbånd og ringe.

Det unikke design i hendes smykker fremhæves gennem rene linjer, geometriske former, enkelte teksturer og særprægede mønstre.

Det er gennemgående for alle hendes smykker, at de afspejler et unikt og personligt design, der skiller sig ud fra mængden og skaber blikfang.

Det er unikke smykker med stor personlighed og derfor kan hendes smykker både bæres alene og sammensættes med andre smykker grundet de stilmæssigt komplementere hinanden og skaber et flot helhedsudtrykt.

Hun har øje for den flotte detalje, den æstetiske finesse og det unikke udtryk.

Du vil derfor opleve et unikt design.

Hos Dirks Jewellery

Alternative brands

Dirks Jewellery tilbyder unikke håndlavede smykker i København, samt kendte brands som Georg Jensen, Ole Lynggaard Copenhagen, Maanesten, Pernille Corydon og Line & Jo.

Vi har et stort sortiment med halssmykker, halskæder, øreringe, ringe og armbånd i forskellige materialer og designs samt brands.

Se vores udvalg med brands

Find os her

Besøg os i Rødovre Centrum